Om os

Virksomheds info

‎Om os‎

Gp&skov er et firma der er ejet og drevet af danskere. Vi har hovedkvarter i Amsterdam - Holland, men med afdelinger i Skandinavien. Vi sender alle varer fra vores lager i Nordjylland.

Det klogeste udvalg i branchen.‎

 

Vi bestræber os på at have det klogeste udvalg i branchen. Dvs at vi har varene hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vi har varene på lager, og kan sende dem til dig hurtigt og effektivt.

Vi forsøger hele tiden at gøre det nemmere at handle i webshoppen, derfor har vi indelt vores varer i overskuelige varegrupper og beskrevet dem på en enkel og let forståelig måde. Er der alligevel noget der er vanskeligt at finde eller forstå, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Er du interesseret i mere viden og svar på tekniske spørgsmål kan en del af svarene findes her: 

‎Vi har info om LED belysning og pærer både for dig der mangler pære i din stue lampe, og for dig der gerne vil vide noget om hvodan tingene virker. Det eneste vi ikke kan gøre, er at installere dine pærer ... Men vi arbejder på det.‎

mand der skifter led pære